2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DEKAN-ÖĞRENCİ BULUŞMASI (FİZİK - BÖLÜMÜ) GERÇEKLEŞTİRİLDİ

26 Eylül 2022' de Fizik Bölümünün tüm öğrencilerinin katıldığı, Fakültemiz Kalite ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimizin istek, dilek ve görüşlerini almak amacıyla Dekan - Öğrenci buluşması gerçekleştirildi. Toplantıya Fizik bölümünün Bölüm Başkan ve Yardımcıları ile Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer ZAİM, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özlem ÇETİN ERDOĞAN ve Doç. Dr. Sedat ŞENGÜL katıldı. Buluşmalarda öğrencilerimize Fakültemizin ve Üniversitemizin sunduğu Çift anadal ve Yandal programları, Erasmus+öğrenci hareketliliği, kampüs ve bölüm binalarının sosyal olanakları, merkez kütüphane, zorunlu ve isteğe bağlı staj olanakları, Bologna Eğitim Sistemi ve ders müfredatı, öğrenci bilgi sistemi kullanımı ve akademik danışmanlık konularında bilgilendirme yapılmıştır. Daha sonra öğrencilerin istekleri dinlenerek değerlendirme amacıyla notlar alınmıştır.

Bu içerik 26.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 201 kez okundu.